Girlfriend Marah-marah 24 jam

Assalamualaikum…..sblm tu sy minta tlg pada admin hide kan sy pnye profile fb….sy nk minx pendapat semua….n sedikit nasihat….mcm ni,, sy sudah kpel dngn seorg awek selama 9bulan ..family saya sudah mula bincng dngn saya utk mngadakan mjlis bertunang dngn awek saya…..tp maslah sy skrg ni,,,sy sudah mula xsefahaman dgn awek sy…sbb dia jenis kuat bebai/berangin/marah..kadang2 kalo awek saya ada masalah apa2 sya cuba nk tlg dya.. Tp last2 saya kena Marah… Niat nak tlg last diri sendiri yg kena.. Apa yg saya bt semuanya x kena…bila tersalah ckp sikit kena mrah.. Susah nak bawa bncang.. Siapa x sakit hati …bab kwn dngn org lain pulak sya x kisah ,,saya x larang pon nak berkwn siapa pon mahu pon laki n prmpuan..tp bila saya ada kwn prmpuan , dya larang saya jngn kwn prmpuan … Saya rasa x adil..dya bebas..sya x bebas..bila salah faham sikit ja dya mula nak gduh pastu kira nk mnta pts kpel dngn sy…susah nk bawa bncng…sya seorg pemaaf.. Apa yg dya salah bt sya maafkan dya.. Apa yg dya silap bt saya maafkan dya.. Tp bila sya bt silap dia mrah sya..bila contact dlm fon tgh berckp Tiba2 dya letak cm tuh saja….ade je bnde yg nk di gaduh kan….sikap dia mcm tu buat sy jauh hati….buat sy stress sndiri…..sampai bile sy nk mkn hati n mengalah….sabar ade had nye….sy btul da letih n penat ngn sikapnya…..sy buntu skrg ni sama ada nk terus kn or x trus kan dngn hubngan ini….kalo x trues kan hbngan ni. sya dpt malu dngn family sya n kwn2 saya..sy harap dpt nasihat n pandangan yg mmbina….tq……..

Advertisements